top of page
0119_Falcons Vilafranca.jpg

Fes-te soci col·laborador!

Una part important dels falcons son els socis col·laboradors, els quals ajuden al funcionament de la colla pagant una petita quota anual.

Si vols col·laborar amb nosaltres, inscriu-te com a soci al formulari.

Descobreix els avantatges per a socis!

 

Si ets una empresa que vol col·laborar amb nosaltres o oferir serveis especials als nostres socis, fes click aqui.

QUI POT FER-SE SOCI COL·LABORADOR?

Totes aquelles persones que estiguin interessades: exfalconers, amics, simpatitzants, familiars, etc. En general, totes aquelles persones que tinguin interès per la colla.

QUÈ HAIG DE FER PER FER-ME SOCI COL·LABORADOR?

Doncs es ven fàcil, només has d'omplinr el formulari que trobaràs a continuació (un cop rebem les teves dades ens posarem en contacte amb tu per formalitzar la petició amb la teva signatura)

O bé

Ens ho pots sol·licitar via e-mail a falcons@falconsdevilafranca.cat.

PUC SER SOCI COL·LABORADOR SI SÓC MENOR D’EDAT?

Doncs sí, únicament caldrà que el document de “Sol·licitud d’Admissió de Soci Col·laborador dels Falcons de Vilafranca” estigui signat també pels teus tutors legals.

QUÈ M’APORTA SER SOCI COL·LABORADOR?

Doncs poder participar en el projecte dels Falcons. Gaudir de descomptes i avantatges en l’ús de serveis de l’entitat. En gaudir de descomptes que la pròpia entitat treballi al efecte, i que podeu consultar clickant a

Avantatges pels Socis

 
QUÈ IMPLICA SER SOCI COL·LABORADOR?

Doncs implica pagar una quota de 30 € anuals, que poden anar modificant-se en funció dels serveis que oferim. Aquesta quota es cobrarà una vegada a l’any, durant la primera setmana de la temporada falconera. La quota de l’any en vigor es cobrarà en el moment de formular la sol·licitud. Si aquesta quota s’hagués de modificar, abans d’aplicar-la, s’informarà als socis dels motius i els canvis que es produiran, per que prenguin la decisió que considerin més adient.

Col·labora amb la Colla Falcons de Vilafranca per tal de donar suport amb totes les activitats que organitza per a la vila així com amb el projecte de remodelació del local per tal de poder-lo convertir en un espai que puguin gaudir tots els Socis d’una manera activa.

Fes-te soci!

Gràcies per ajudar-nos a crèixer!

avenatge socis

Aventatges per a Socis

amb el suport de:

cultura.png
ajuntament.png

amb el patrocini de:

diputacio.png
pique.png
moritz.png
gevents.png
casal.png
miro.png
kerpe.png
vendrell.png
bottom of page