top of page
local.png

El Local

El Local és el punt neuràlgic dels Falcons. Situat al C/Dr. Pasteur 7-9 de Vilafranca, des de el 2012 és la seu on els Falcons de Vilafranca desenvolupem la nostra activitat, tant la part tècnica com la part social. El local s'ha convertit en un lloc de trobada per a tots els falconers i per la gent de la vila, ja que el local està obert per a tots aquells actes i activitats que  s'ens proposi, més enllà de tots els esdeveniments propis que hi realitzem.

Al local disposem de grans espais polivalents, adaptables a les necessitats de cada acte i amb opcions a dividir-lo fins en 3 sales diferents, fet que ens permet una gran activitat social i , fins i tot, el poder impulsar una societat gastronòmica com les típiques d'Euskal Herria.

(2012-12-05) Inauguració del Local dels Falcons de Vilafranca (1).jpg

Nau interior

La nau interior és la sala principal del local i la que ofereix una capacitat més alta d'assistents. Un espai diàfan que és l'espai d'assaig durant els mesos de fred i  on podem celebrar els actes més multitudinaris .

PHOTO-2022-06-14-19-01-34.jpg

Cuina profesional

Al local disposem d'una cuina amb equipament professional preparada per assumir actes de colla amb molta gent. A més a més, tots els socis gastronòmics hi tenen accés per realitzar les seves receptes.

58705726-6535-4f04-9a54-5482af4bd3ba.JPG

Pati

El pati és un espai perfecte pels mesos de més activitat, durant l'estiu. Disposem d'un espai perfecte per assajar a la fresca i per realitzar actes per la canalla, fer barbacoes, etc....

amb el suport de:

cultura.png
ajuntament.png

amb el patrocini de:

diputacio.png
pique.png
moritz.png
gevents.png
casal.png
miro.png
kerpe.png
vendrell.png
bottom of page