top of page
Tast de cellers amb Can Feixes
Tast de cellers amb Can Feixes

Tast de cellers amb Can Feixes

Reserva la teva plaça per gaudir del tast amb el celler Can Feixes. Recorda que cada email pot registrar un màxim de dues persones. Us hi esperem!

Encara no és possible registrar-se
Tornar

Hora i ubicació

21 de març del 2024, 20:00

Local dels Falcons, Carrer del Dr. Pasteur, 7, 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona, Espanya

Informació

La  històrica finca de Can Feixes es troba en un paratge incomparable en  els costers de les muntanyes interiors al Nord del Penedès Superior.  Conforma un entorn ecològic on els diferents conreus i la variada  vegetació interaccionen totalment en una simbiosi perfecte entre les  superfícies conreades i les silvestres, reflectint així la millor  expressió d’agricultura en biodiversitat.

Per  a la família Huguet de Can Feixes el respecte i la protecció del entorn  son considerats com elements integrants de la qualitat dels seus vins.  Cerquen maximitzar l’equilibri amb l’entorn per reflectir  així l’expressió més autèntica del seu paisatge, tot creant emocions a  través de les joies vitivinícoles que son els seus extraordinaris vins  ecològics. I és que el secret d’aquest indret d’excepció, només el  coneixen les vinyes i els ceps, que saben que el millor vi el fa el  millor raïm..., Història, Natura i Vi.

Comparteix l'esdeveniment

amb el suport de:

cultura.png
ajuntament.png

amb el patrocini de:

diputacio.png
pique.png
moritz.png
gevents.png
casal.png
miro.png
kerpe.png
vendrell.png
bottom of page