top of page
Tast de cellers amb Can Descregut

dj., 18 de maig

|

Local dels Falcons

Tast de cellers amb Can Descregut

Reserva la teva plaça per gaudir del tast amb el celler Can Descregut. Recorda que cada email pot registrar un màxim de dues persones. Us hi esperem!

Encara no és possible registrar-se
Tornar

Hora i ubicació

18 de maig, 20:00

Local dels Falcons, Carrer del Dr. Pasteur, 7, 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona, Espanya

Informació

Can Descregut és un celler familiar ubicat a la  masia Can Descregut. Elaboradors de vins tranquils i escumosos de  qualitat amparats sota la marca colectiva Corpinnat. Son al Penedès, una zona vitivinícola  amb més de 2.000 anys d'història lligada al vi, i pionera en  l'elaboració de vins i escumosos de qualitat.

Elaboren vins sota el criteri de  mínima intervenció que reflecteixin la seva manera de ser, el territori, amb produccions racionals (mai compren vi) i de forma respectuosa amb el medi ambient. Treballen amb les varietats  tradicionals del Penedès que son les més ben adaptades al nostre clima.

Disposen de 30 ha de vinyes propies,  moltes d'elles plantades en vas i de més de 50 anys d'edat que conreen  sense insecticides ni herbicides, buscant sempre l'equilibri natural de la vinya. El seus vins estan certificats  com a vins ecològics d'acord amb la normativa Europea

bottom of page