top of page
Tast de cellers amb Cairons
Tast de cellers amb Cairons

Tast de cellers amb Cairons

Reserva la teva plaça per gaudir del tast amb el celler Cairons. Recorda que cada email pot registrar un màxim de dues persones. Us hi esperem!

Encara no és possible registrar-se
Tornar

Hora i ubicació

19 d’oct. del 2023, 20:00

Local dels Falcons, Carrer del Dr. Pasteur, 7, 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona, Espanya

Informació

Situat dins el nucli de Vilafranca del Penedès, al carrer Amàlia Soler nº132,  en un antic celler construït pel meu avi. És aquí on havia fet vi dins  d’antics cups de cairons que posteriorment venia a doll a altres cellers  que l’embotellaven, però als anys 80 amb l’arribada de les noves  regulacions de sanitat, que impedien elaborar directament dins de cups  de cairons, va haver de cesar l’activitat i començar a vendre  directament el raïm.

He estat restaurant i adaptant aquest espai, creant el meu celler  urbà de microvinificacions, on elaboro vins i escumosos de qualitat de  les millors vinyes velles pròpies que jo mateix treballo.

El local consta de 25 cups caironats de diferents mides, construïts  entre els anys 40 i 60 del segle passat. Actualment 9 d’aquests s’han  recuperat i han sigut transformats en sales de criança i guarda, obrint  un pas transitable entre ells i construint una escala per poder  accedir-hi fàcilment i poder ser visitables. La planta superior també ha  estat adaptada i dotada d’una moderna instal·lació i maquinaria  enològica.

Soc viticultor, hem dedico durant tot l’any a fer de pagès i elaboro  els meus productes amb el màxim respecte, intentant transmetre en cada  ampolla el treball a la vinya i la identitat del nostre territori.

El celler en conjunt, per la seva ubicació urbana, la seva història i  singularitat arquitectònica, representa un espai únic en la seva  espècie.

Comparteix l'esdeveniment

amb el suport de:

cultura.png
ajuntament.png

amb el patrocini de:

diputacio.png
pique.png
moritz.png
gevents.png
casal.png
miro.png
kerpe.png
vendrell.png
bottom of page